2021-10-12

The Woolmark Performance Challenge



 

Değerli Arkadaşlar;

 

Bölümümüz, farklı ülkelerden birçok üniversitenin kayıt yaptırmış olduğu 2022 yılı ‘Woolmark Performance Challenge’ yarışmasına Türkiye’den katılımcı üniversite olarak kayıt yaptırmıştır.

 

Woolmark Performans Yarışması Avustralya Merinos yününün doğal özelliklerini kullanarak spor ve performans sektörü için yenilikçi ürünler geliştirmek amaçlı birçok ülkeden üniversite öğrencilerin projelerini sundukları yıllık olarak düzenlenen bir yarışmadır. 

 

Katılımcılar için öğrenme deneyimi sağlamanın yanısıra finalistlere ve kazananlara uluslararası seyahat fırsatları, finansal ödüller ve kariyer gelişimi için potansiyel kazandırmaktadır.
Katılımcılara yönelik, mevcut piyasadaki fırsatlar ve zorluklar hakkında birinci elden deneyim aktaran sektör profesyonelleri tarafından aylık olarak bir canlı webinar dizisi sunulacaktır. Öğrenci kayıtları 1 Kasım 2021 tarihinde açılacaktır. İlk webinar Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecektir. Jüri tarafından birinci olarak seçilen proje sahipleri 10 bin Euro ile ödüllendirilecektir.

 

2022 yılı için yarışma kaydını yaptırmak ve daha ayrıntılı bilgi almak için www.woolmarkchallenge.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Mesleki kariyerinize pozitif yönde katkı sağlayacağını düşündüğümüz yarışmaya katılımlarınızı bekliyoruz.

 

ÖĞRENCİ POSTERİ 

BİLGİ PAKETİ