2016-03-17

Tekstil Mühendisliği Bölümü Interdye Printing Eurasia 2016 fuarına katıldı

Artkim Fuarcılık Tic. Ltd. Şti. ve Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği (TTTSD) iş birliği ile 10-12 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 3. Boyarmadde, Baskı Mürekkepleri, Pigmentler, Kimyasallar, Baskı ve Boyama Teknolojileri Fuarı: Interdye & Printing Eurasia 2016 ‘da Tekstil Mühendisliği Bölümümüz de yer almıştır.

NKÜ Tekstil Mühendisliği Bölümü standı,  NKÜ Tekstil Topluluğu üyesi öğrenciler tarafından düzenlenmiş ve bölüm ve üniversite tanıtım faaliyetleri yapılmıştır.

Fuara paralel olarak düzenlenen Workshop etkinliğinde de öğrencilerimiz tarafından sunum yapılmıştır. 10 Mart 2016 Perşembe günü öğleden sonra yapılan sunumlarda,  Boyama Teknolojisi I dersi Poster etkinliğinde dereceye giren öğrencilerimiz tarafından sözlü sunumlar yapılmıştır. Tekstil Mühendisliği Bölümü öğrencileri  Gizem Ulusoy ve Batuhan Yıldırım tarafından “Boyamada Nanoteknoloji Uygulamaları” ve “Susuz Boyama Teknolojisinde Son Gelişmeler” konulu iki ayrı sunum yapılmıştır.