2015-07-10

Öğrencilerimizin “Tubitak Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” Tarafından Projesi Kabul Edildi

1) Bölümümüz lisans öğrencileri Zeki ÇİMEN, Uğur ERGÜNAY, Tolga CAN ve Elif GÜL tarafından Doç.Dr. Rıza ATAV danışmanlığında yürütülen ve “2209A Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında desteklenmiş olan “Kötü Kokuları Absorblayan veya Kontrollü Parfüm Salınımı Yapan Perdelik Poliester Kumaş Üretimi” başlıklı proje tamamlanmıştır.

2) Bölümümüz lisans öğrencileri Tolga CAN ve Uğur ERGÜNAY’ın tarafından Doç.Dr. Rıza ATAV danışmanlığında başvurdukları “Yaranın İyileştiğini Haber Veren Akıllı Sargılarda Kullanılmak Üzere Doğal Boyaların Halokromik Özelliklerinin İncelenmesi” başlıklı projeleri  2209A Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer görülmüştür.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.