2021-03-01

Dönem içi Staj Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz senatosunun aldığı Zorunlu veya isteğe bağlı staj uygulamalarının 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı için uzaktan öğretim yöntemiyle ders, ödev, proje, uygulama dosyası vb. şeklinde uygulanması kararına istinaden 2 Mart -12 Mart 2021 tarihleri arasında dönem içi staj başvurusu alınacaktır.

Bu staj Fakültemiz staj yönergesi uyarınca 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı bahar yarıyılı boyunca "(3) Öğrenci, eğitim öğretim dönemi içinde haftada en az 3 serbest iş günü (Cumartesi ve Pazar hariç) bulunması kaydıyla öğrencinin ders programı staj komisyonu tarafından kontrol edilerek staj yapmalarına izin verilebilir." şartını sağlayan öğrenciler içindir. Bu şartı sağlamayan öğrenciler yaz döneminde staj yapabilirler.

• STE ödev olarak yapıldığı için haftalık ders planına etkisi olmadığı kabul edilecektir. STE dışında haftalık ders programınızın 3 gün boş olması gerekmektedir.
  • Başvurularınızı dilekçe formatında ssafak@nku.edu.tr (Ar. Gör. Dr. Şerife ŞAFAK) adresine gönderebilirsiniz.
  • Öğrenciler başvuru yaparken ders programlarını ve öğrenci karnelerini de ek olarak göndermek zorundadır. Hiç dersi kalmayan öğrenciler karnelerini göndermek zorundadır.
  • Son staj başvuru tarihi 12 MART  2021 Saat 17:30’dur.
  • Öğrencilerin 40 güne kadar (40 dahil) staj yapmak istemeleri halinde 1 adet ödev, 41'den 60 güne kadar staj yapmak istemeleri halinde 2 adet ödev yapmaları gerekmektedir.
  • Staj başvurunuzun uygun olması halinde mail yolu ile staj ödeviniz tarafınıza bildirilecektir.
  • Staj ödevinizi tamamladıktan sonra mail ile ssafak@nku.edu.tr (Ar. Gör. Dr. Şerife ŞAFAK) adresine gönderebilirsiniz.