2022-04-25

ICONTEX ve ICONWOOLF 2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak ONLINE düzenlenecek olan "3. Uluslararası Yenilikçi Tekstiller Kongresi, ICONTEX2022 (18-19 Mayıs 2022)" ve "2. Uluslararası Yün ve Lüks Lifler Kongresi, ICONWOOLF2022 (20 Mayıs 2022)" kongrelerimize sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Kongrelerimize ayrıca dünyanın önde gelen bilim insanları davetli konuşmacı olarak katılacak olup, Ocak 2022 itibariyle kesinleşen konuşmacılarımız ve konuları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur:

• Professor Ray H. Baughman, UTD Nanotech Enstitüsü (A.B.D.),  Powerful, Large Stroke Electrochemical Carbon Nanotube Yarn Artificial Muscles
  • Professor Long Lin, Leeds Üniversitesi, Renk Bilimi Bölümü (İngiltere), Recent Advances in Sustainable Dyeing Technologies
  • Professor Xungai Wang, Deakin Üniversitesi, Öncü Malzemeler Enstitüsü (Avustralya), Fibre Materials Research that Makes a Difference

Sizlere kongrelerimizde seçilen bildirilerin "Coloration Technology" dergisinde (SCI-E) Özel Sayı olarak yayınlanmasının planlandığı bilgisini de iletmek isteriz. Benzer şekilde Icontex2019 ve Iconwoolf2019 kapsamında seçilen bildiriler Coloration Technology dergisinde özel sayı olarak (https://onlinelibrary.wiley.com/toc/14784408/2020/136/2); yine seçilen bazı bildiriler ise "AATCC Journal of Research", "Tekstil ve Mühendis" ve "European Journal of Engineering and Applied Sciences (EJEAS)" dergilerinin çeşitli sayılarında yayınlanmış bulunmaktadır.

Kongre ve bildiri başvurusu hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi (www.icon2022.org) ziyaret edebilirsiniz.

ICONTEX2022 ve ICONWOOLF2022 kongrelerimizde sizleri de aramızda görmek dileğiyle saygılarımızla.

Organizasyon Komitesi adına,

Prof. Dr. Fatma GÖKTEPE                 Prof. Dr. Rıza ATAV