2020-10-30

Mazeretli Staj Başvurusu



Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz senatosunun aldığı Zorunlu veya isteğe bağlı staj uygulamalarının 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı için uzaktan öğretim yöntemiyle ders, ödev, proje, uygulama dosyası vb. şeklinde uygulanması kararına istinaden 30 Ekim-6 Kasım 2020 tarihleri arasında mazeretli staj başvurusu alınacaktır.

 Bu staj Fakültemiz staj yönergesi uyarınca 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı boyunca "(3) Öğrenci, eğitim öğretim dönemi içinde haftada en az 3 serbest iş günü (Cumartesi ve Pazar hariç) bulunması kaydıyla öğrencinin ders programı staj komisyonu tarafından kontrol edilerek staj yapmalarına izin verilebilir." şartını sağlayan öğrenciler içindir. Bu şartı sağlamayan öğrenciler ara dönemde yada yaz döneminde staj yapabilirler. 

 

  • Başvurularınızı dilekçe formatında ssafak@nku.edu.tr ( Ar. Gör. Dr. Şerife ŞAFAK) adresine  gönderebilirsiniz.
  • Öğrenciler başvuru yaparken ders programlarını ve öğrenci karnelerini de ek olarak göndermek zorundadır. Hiç dersi kalmayan öğrenciler karnelerini göndermek zorundadır.
  • Son staj başvuru tarihi 6 KASIM 2020 Saat 17:30’dur.
  • Öğrencilerin 40 güne kadar (40 dahil) staj yapmak istemeleri halinde 1 adet ödev, 41'den 60 güne kadar staj yapmak istemeleri halinde 2 adet ödev yapmaları gerekmektedir.
  • Staj başvurunuzun uygun olması halinde uzaktan eğitim sistemi (UZEM) üzerinde Staj dersine staj başvuruları bittikten sonra 1 hafta içerisinde ekleneceksiniz.
  • Staj dersine eklendikten sonra gerekli duyuruları UZEM sistemi üzerinden takip edebilirsiniz.