2022-05-23

Mezuniyet Töreni Servis Talebi



Tekirdağ Merkez Kampüsteki mezuniyet törenine katılacak öğrencilerimiz için 10 Haziran 2022 tarihinde 08:00'da Fakültemizden servis kaldırılacaktır. Servislerimizden sadece öğrencilerimiz faydalanabilecektir. Servis kullanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda bağlantısı verilen formu doldurması gerekmektedir. 
 

1- Başvurularınızı sadece nku.edu.tr uzantılı mail adresiniz ile yapabilirsiniz.

2- Başvuru formuna tıkladığınızda "İzne İhtiyacınız Var" benzeri bir uyarı ile karşılaşırşanız bu durumun sebebi kullandığınız tarayıcıda nku.edu.tr uzantılı mailiniz dışında başka bir mail adresi ile oturumun açık olmasındandır. Yani gmail uzantılı mail adresinizin tarayıcıda açık olması durumunda yaz okulu ön talep başvuru formuna tıkladığınızda sistem o hesap ile forma ulaşmaya çalışmaktadır. Bu yüzden tarayıcınızdaki diğer hesaplara ait oturumlarınızı kapatmanız durumunda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan başvurunuzu yapabilirsiniz.

3- nku.edu.tr uzantılı hesabınız ile bağlanmaya çalışırken şifrenizin hatalı olduğuna dair bir uyarı ile karşılaşırsanız https://ogr.nku.edu.tr/ adresine girip "Şifremi Unuttum" butonu yardımıyla şifrenizi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.

4- Başvuru için son tarih 24 Mayıs 2022 Saat 23:59 'dur.

 

Forma erişmek için tıklayınız.