2015-12-23

Mukavemet Dersi Vize Sınavına E303 Sınıfında Girenlerin Sınavı İptal Edilmiştir

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı 2.sınıf derslerinden TMB 221 Mukavemet dersinin 16/11/2015 tarihinde E303 no’lu derslikte yapılan Ara Sınavı Fakülte Yönetim Kurulu Tarafından iptal edilmiştir.

Sınav anında bir öğrencinin bayılması sonrasında; sınava devam eden öğrencilerin sınıf dışına çıkartılması  nedeniyle sınav düzeninin bozulmuş olması iptal gerekçesi olmuştur.

TMB221 Mukavemet dersi için yenilenecek ara sınav,  24 Aralık 2015  günü saat 13:30’da E-303 No’lu derslikte  söz konusu sınıfta sınava girmiş olan tüm öğrencilerin (Ekte sınıf listesi verilmiştir) katılımıyla yapılacaktır.

Sınavın kapsamı,  iptal edilen ara sınavla aynı olacaktır. Bu sınav için mazeret sınavı giriş hakkı kazanan öğrenciler de aynı sınava gireceklerdir.

Bu sınava giremeyecek öğrencilerin mazeret hakkı olmayacaktır. Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Sınav Listesine buradan ulaşabilirsiniz.